Filipským 2. 9-11

Lazare, pojď ven.

29. 8. 2011 20:35
Rubrika: Nezařazené

Že k nám Bůh mluví skrze Písmo, to je bez diskuse. Mám ráda ty chvíle, kdy ve mně nějaké to slovo, verš, či celá pasáž zarezonují. Občas trvá delší dobu, než se ono slovo, které ke mně promluvilo, projeví v životě. Ať už je odpovědí na nějakou mou otázku, nebo osvětlením proč se mi děje to, či ono. Nezřídka bývá výzvou. Nedávno mne velmi silně oslovil text z Janova evangelia, 11. kapitola. Je to příběh o vzkříšení Lazara. Konkrétně, jak Marta rozmlouvá Ježíši odvalení kamene z hrobu se slovy, že je Lazar už jistě v rozkladu a smrdí.

A Ježíš jí říká: „Neřekl jsem ti, že uvidíš slávu Boží, budeš-li věřit?“ a za pár minut byl Lazar živý a venku z hrobu.

Už pár let se modlím za svou rodinu, většina z nich ještě nepřijala Ježíše jako svého Pána. Jak jsem objevovala rodinou historii a stále více vnímala, jak moc celá má rodina potřebuje uzdravení a osvobození, objevila jsem kdesi na internetu konkrétní modlitbu za uzdravení rodinného kmene. Nelenila jsem a zapálila svíčku, poklekla a pomodlila se.

Mnoho věcí se začalo měnit. nedá se to plně popsat slovy, ale je to cítit ve vztazích, chování a jednání členů naší rodiny. Asi nejsilnější okamžik přišel dnes.

Dostala jsem sms: „Ahoj Štěpánko, prosím Tě, mohla by ses u nás zastavit, až přijedeš do Prahy? ...“  Byla od mé nevlastní sestry, se kterou jsem už přes 5 let vlivem rodinných okolností nebyla v kontaktu...

 

Odkaz na modlitbu: http://antost.sweb.cz/rod.htm

 

 

 

 

Zobrazeno 599×

Komentáře

Adalberto

Nechci prudit, posmívat se nebo tak něco a už vůbec nechci znevažovat jakoukoli modlitbu, ale co je to "rodinný kmen"? Zamyslel se nad tím někdo? Vám to slovní spojení nepřipadá divné?
(Ostatně tuším, odkud vítr vane...)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Rubriky

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Nuvio